مهاجرت به کانادا 2018 2019

تحصيل در کانادا مورد توجه دانشجويان زيادي است به تحصيل در خارج از کشور مشتاقند و کانادا يکي از انتخاب اين دانشجويان عزيز مي باشد زيرا که سيستم آموزشي در کانادا بسيار عالي و جز با کيفيت ترين ها محسوب مي شود.

کانادا  بعنوان يکي از  کشورهاي مدرن در سيستم آموزشي و تحصيلي ، داراي يک نهاد مدرن است و براي يک شيوه زندگي سالم در محيط آموزشي عالي مناسب است. کانادا داراي دو زبان رسمي انگليسي و فرانسوي است، تقريبا يک چهارم از شهروندان کانادايي فرانسوي صحبت مي کنند که بيشتر اين افراد در اطراف منطقه فرانکفورت و کبک زندگي مي­کنند.

ما در اين مقاله سعي مي­کنيم اطلاعاتي را در خصوص شرايط تحصيل در کانادا و مراحل  اخذ ويزاي آن را  خدمتتان ارائه دهيم.

تحصيل در کانادا با کدامين مجوز ها ؟

اينکه شما تحصيل را در کشور کانادا انتخاب کرديد قدم اول محسوب مي شود اما در گام هاي بعدي اين است که شما بتوانيد وارد خاک کانادا شويد و اجازه تحصيل در کانادا را کسب کنيد . در واقع دو نوع روش مهاجرت به کانادا اين منظور هست يکي گرفتن ويزاي تحصيلي کانادا و دوم اينکه شما اقامت دائم کانادا را داشته باشيد تا بتوانيد تحصيل کنيد .

دو معيار مهم جهت دريافت ويزاي تحصيلي کانادا، سطح نمرات شما در آخرين مقطع تحصيلي و  همچنين مهارت هاي زبان انگليسي (در اکثر استان ها) و يا فرانسوي در بعضي ايالات فرانسوي زبان  مي­باشد.

فرايند اخذ ويزاي تحصيلي در کانادا

قبل از شروع مراحل ويزا اولين قدم براي تحصيل در کانادا اخذ پذيرش از يک موسسه آموزشي واقع در  اين کشور است. اين موسسات آموزشي مي­توانند مدارس، کالج ها، مراکز آموزش فني حرفه اي يا دانشگاه ها باشند.

در مرحله دوم براي تحصيل در کانادا ، شخص نياز به يک سند صادر شده توسط دولت کانادا دارد که به عنوان مجوز دانشجويي شناخته مي­شود. براي اکثر دوره هاي طولاني مدت در کانادا، مجوز دانشجويي ضروري است.

در مرحله بعد درخواست شما طبق قوانين آن کشور ارزيابي مي­شود. ارزيابي اصلي مربوط به امور مالي شماست. شما بايد مدرکي که نشان دهنده هزينه­هاي کافي براي پوشش هزينه­هاي کالج يا دانشگاه خود باشد را داشته باشيد. شما همچنين بايد مدرکي داشته باشيد که نشان دهد مي­توانيد  در طول اقامت خود در کانادا از نظر مالي خود را حمايت کنيد. اگر خانواده­تان ( همسر يا فرزندان شما ) به عنوان همراه با شما مي آيند شما بايد با منابع مالي کافي ثابت کنيد که هزينه­هاي آنها را نيز مي­توانيد فراهم کنيد.

مدارک مورد نياز جهت اخذ ويزاي تحصيلي در کانادا

اگر مي­خواهيد در کانادا تحصيل کنيد، بايد مدارک زير را داشته باشيد و بايد شرايط زير را احراز کنيد:

  1. در ابتدا بايدمجوز تحصيلي را از اداره مهاجرت کانادا دريافت کنيد. اين مجوز تحصيلي در مورد مطالعات تمام وقت مورد نياز است.
  2. مدارک هويتي از جمله داشتن يک گذرنامه معتبر از کشور خود و داشتن 2 عدد عکس اندازه گذرنامه مورد نياز است.
  3. براي ورود به دانشگاه­هاي کانادا بايد يک مدرک زبان انگليسي ارائه دهيد، مدرک زبان TOEFLو IELTS قابل قبول است.
  4. مدارک مالي که نشان دهنده حمايت مالي خود در آن کشور است.
  5. علاوه بر اين، دانش آموزان بايد مدرکي مبني بر عدم سوء­پيشينه داشته باشند و در صورت لزوم بايد آزمايشات پزشکي را که نشان دهنده گواهي سلامت شخص است را نيز انجام دهند.

 

 هزينه هاي تحصيل در کانادا

يکي از مهم­ترين جنبه­هاي انتخاب محل تحصيل در خارج از کشور، دانستن هزينه تحصيل در آن کشور است. هزينه­هاي تحصيل در کانادا براي دانشجويان ملي و بين المللي مناسب است. هزينه­هاي تحصيل در کانادا بسته به دوره­هاي آموزشي،  دانشگاه ها و ايالت­ها متفاوت است. به طور کلي هزينه تحصيل در کانادا را مي­توان به سه بخش تقسيم کرد:

  • هزينه ثبت­نام(هزينه هاي ثبت نام 50 تا 150 دلار بسته به نوع دانشگاه متفاوت است)
  • هزينه­هاي تحصيلي) هزينه­هاي تحصيل براي مقطع ليسانس حدودا بين 7?000 دلار تا 15?000 دلار و هزينه هاي تحصيل براي مقطع فوق ليسانس به صورت تقريبي بين 7?000 دلار تا 20?000 دلار را شامل مي شود)
  • هزينه زندگي و هزينه­هاي ديگر (از جمله بيمه، هزينه هاي سفر و هزينه ويزا) هزينه هاي بيمه در هر استان متفاوت است، به صورت تقريبي 500 دلار در سال خواهد بود.

اکثر دانشجويان بين­المللي که به کانادا مي­آيند هزينه هاي خود را به وسيله جوايز، کمک هزينه تحصيلي و کار نيمه وقت پوشش مي دهند.

شرايط کار براي دانشجويان

تنها دانشگاه­ها و کالج­هاي خوب کانادا از جاذبه­هاي اين کشور براي دانشجويان نيستند. يکي ديگر از عومل جذابيت اين کشور،  اين است که دانش­آموزان مي­توانند در حالي که تحصيلات خود را دنبال مي­کنند، کار کنند. براي کار کردن در طول دوره تحصيل شما بايد يک مجوز کار از دانشگاه داشته باشيد. مجوز کار به شما اجازه 20 ساعت کار در هفته را مي­دهد.

در بسياري از برنامه هاي آموزشي آکادميک براي دانشجويان، دوره اي کوتاه براي تجربه کاري بسيار ارزشمند و گاهي اوقات اجباري بر اساس موضوع مورد مطالعه، تحت عنوان دوره کارآموزي در نظر مي­گيرند.

پس از فارغ التحصيلي، شما حق داريد که براي کار در کانادا به مدت سه سال درخواست تمديد ويزا دهيد. هنگامي که يک مدرک را از يک موسسه کانادايي اخذ مي­کنيد، فرصت شانس خود را براي کار و اخذ اقامت دائم در  کانادا افزايش مي­دهيد. هنگامي که شما يک دانش آموز هستيد، مي توانيد اقامت موقت بگيريد ولي اين امکان وجوددارد که اين اقامت را در صورت يافتن کار در اين کشور تبديل به اقامت دائم کنيد.

براي اينکه بتوانيد در اين کشور به راحتي کار پيدا کنيد داشتن مهارت زبان انگليسي بسيار به شما در اين فرايند کمک مي­کند.

معمولا، دانشگاه ها در کانادا، براي دانشجويان محل اقامتي را  نزديک به دانشگاه در نظر مي­گيرند. معمولا يک اتاق خصوصي را به سختي مي­توان در اختيار داشت زيرا اتاق ها بيشتر با دانش آموزان ديگر مشترک هستند، اما قطعا از طريق جنسيت جدا مي شوند. ميانگين هزينه اقامت در  اتاق خواب: 3000 دلار تا 7،500 دلار در هر سال تحصيلي است.

اگر شخصي بخواهد براي خود خانه اجاره کند، اجاره بسته به موقعيت، کيفيت و در دسترس بودن، بسيار متفاوت است. در کانادا، چندين نوع از خانه هايي وجود دارد که مي­توانيد به عنوان يک دانشجوي خارجي اجاره کنيد. ميانگين هزينه اجاره آپارتمان 400 تا 1500 دلار در ماه است.

قبل از مهاجرت به کانادا، در طول ماههاي تابستان، تعطيلات ملي يا جشنهاي محبوب، براي پيدا کردن يک خانه مناسب اقدام کنيد.

به طور کلي، هزينه تقريبي زندگي در هر ماه حدودا بين 600 تا 800 دلار خواهد بود البته مقدار هزينه­ هاي شما به شيوه زندگي شما نيز بستگي دارد.

 

در صورت نياز به اطلاعات بيشتر در مورد ويزاي تحصيلي در کانادا، لطفا با ما تماس بگيريد ما در تمام مراحل به شما کمک خواهيم کرد.

+ نوشته شده در سه شنبه پانزدهم آبان 1397 ساعت 20:36 توسط بدون نظر